Norwegian hospitality

Til alle russere med mastergrad i romteknologi. Ikke gift dere i Norge.  For guds skyld ikke gift dere samtidig som dere tar en doktorgrad ved NTNU. 

Det er nemlig slik at vi i Norge har skaffet oss en Panzer-Hansen som vil komme å få sjekke hvorvidt det er varmt på begge sider av sengen deres. Staten vil sjekke hvorvidt du som "ektefelle" defacto bor 7 dager i uken sammen med din ektede

Viss du eksempelvis pendler for å ta en doktorgrad, da er det ikke doktorgraden vi bejubler, men pendlingen vi politianmelder.

Dette er selvfølgelig en del av kunskapsløftet.

Norge mistet en god forsker. NTNU mistet en god ansatt. Canada fikk en. Det triste er at dette er en av de  lykeligste innvandringshistoriene. De ulykkelige drukner før de kommer til Europa. De selger sine kropper for å betale sin gjeld til de som kunne lose de inn til det forjgettede land.  Men det er en annen historie.Kommentarer:
Postet av: Daniel Heggelid-Rugaas

Så sant, så sant. Nå mener jo jeg at det ikke er noen forskjell om du har doktorgrad eller ikke, men hvem i dette riket er det som vet at dersom du pendler, så må du innom lensmannen for å melde ifra?! Dette er regler som ikke følges, og så går man til det skritt å utvise dette mennesket fra hele schengen-området på livstid.De eneste som får det bedre av norsk "innvandring"spolitikk, er Canada.

12.02.2008 @ 23:33
URL: http://rugaas.blogg.no/
Postet av: Erlend Sand

Helt enig. Det er noe spesielt totalitært ved at hun blir sperret ute fra hele Europa på livstid.

12.02.2008 @ 23:50
URL: http://erlendliberal.blogg.no
Postet av: Kongen

Tja. Man kan tro at norske myndigheter kaster ut topp kvalifiserte folk som om de hadde sagmugg i hodet, eller man kan tro at utkastingen har helt andre årsaker som ikke kommer frem. Dette skjedde jo beleilig nok litt etter denne toppsaken på aftenposten.no:http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article2244012.ece

17.02.2008 @ 19:37

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5695628
hits