Hjelp Hanssen ut av Stortinget!

Bjarne Håkon Hanssen er i følge NTB i tankeboksen om gjenvalg til Stortinget. Jeg håper du som leser av denne blogg vil sende mannen en e-post med ditt råd.

Her er fire gode  grunner til at Hansen bør rådes til å bli fylkesmann i Nord-Trøndelag (eller aller helst bør vi sende han til ut av landet, eksempelvis til Kabul som ambassadør).

1) Innvandringsregimet. Hanssen turte ikke utfordre Frps definisjonsmakt og holdt døren lukket for arbeidsinnvandrere utenfor EU på sin vakt i Arbeids og "inkluderingsdepartementet". Dårlig for Norge, dårlig for immigrantene og dårlig for familiene og landet som de reiser i fra.

2) Afghanske flyktninger som blir sendt tilbake til Kabul, selv etter de er filmet med kristne kors og sendt på Afghansk TV. Som om de som flyktet fra Afghanistan ikke allerede var upopulære hos Taliban. Det er et stort paradoks at vi sender folk tilbake til en krigsone som vi selv samtidig sender soldater til, nettopp fordi landet ikke er fredelig.

3) NTNU forskeren Nadejda Sokolova som ble kastet ut av Hanssen.

4) Teltleir til asylsøkere. Nei, ikke i Afrika, i Norge. En skam for en Norge, en historisk mangel på grunnlegende humanisme.

Så kunne man selvfølgelig nevnt AFP-millionene til LO-medlemmene, NAV-reformen og helsekøene han nå bestyrer.

Så gjør som meg, send Hansen et vennligsinnet råd fra en engasjert borger. Trekk deg nå Bjarne Håkon, Stortinget trenger ikke flere konservative sosialdemokrater.

Kommentarer:
Postet av: Viktor Viktorsen

Mon tro om ikke Hanssen er på vei mot trygd pga utbrenthet? Han har virkelig jobbet hardt! Det skal han ha. Men han har ikke tatt langtidsklienter på fattigdomsfremmende sosialhjelp på alvor. Det var det første han skulle gjort etter at de rødgrønne åpnet strandlinja på Bygdøy!

15.07.2008 @ 23:57
URL: http://viktorviktorsen.blogspot.com/
Postet av: Erlend Sand

Nei, tror ikke Hanssen er på vei mot trygd, men han burde ha ryddet opp i trygdesystemet. Når over 300 000 i arbeidsfør alder krever det evne til upopulær og radikale reformer. Selv kunne jeg tenkt meg et system der den enkelte blir garantert en grunninntekt, men må selv spare til pensjon og andre sosiale goder ut over denne garanterte inntekten.

I tillegg

til dette må man ha en raus ordning for de som er permanent uføre.

20.07.2008 @ 13:41
URL: http://erlendliberal.blogg.no
Postet av: Kalle Kanin

Trodde det var UNE som var så slemme å kastet utNadejva jeg? Hvordan kan da Bjarne Haakon få skylden? UNE er jo et domstolslignende organ og kan ikke styres av politikere som måtte mene det ene eller det andre.

13.08.2008 @ 16:52
Postet av: andyq

Det virker som om du først og fremst ønsker å være liberal med andre menneskers penger.Eller foreslår du frivillig/egen-finansiering av denne garanti-inntekten, asylboliger etc?

18.09.2008 @ 15:03

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6017500
hits