Hjelp Hanssen ut av Stortinget!

Bjarne Håkon Hanssen er i følge NTB i tankeboksen om gjenvalg til Stortinget. Jeg håper du som leser av denne blogg vil sende mannen en e-post med ditt råd.

Her er fire gode  grunner til at Hansen bør rådes til å bli fylkesmann i Nord-Trøndelag (eller aller helst bør vi sende han til ut av landet, eksempelvis til Kabul som ambassadør).

1) Innvandringsregimet. Hanssen turte ikke utfordre Frps definisjonsmakt og holdt døren lukket for arbeidsinnvandrere utenfor EU på sin vakt i Arbeids og "inkluderingsdepartementet". Dårlig for Norge, dårlig for immigrantene og dårlig for familiene og landet som de reiser i fra.

2) Afghanske flyktninger som blir sendt tilbake til Kabul, selv etter de er filmet med kristne kors og sendt på Afghansk TV. Som om de som flyktet fra Afghanistan ikke allerede var upopulære hos Taliban. Det er et stort paradoks at vi sender folk tilbake til en krigsone som vi selv samtidig sender soldater til, nettopp fordi landet ikke er fredelig.

3) NTNU forskeren Nadejda Sokolova som ble kastet ut av Hanssen.

4) Teltleir til asylsøkere. Nei, ikke i Afrika, i Norge. En skam for en Norge, en historisk mangel på grunnlegende humanisme.

Så kunne man selvfølgelig nevnt AFP-millionene til LO-medlemmene, NAV-reformen og helsekøene han nå bestyrer.

Så gjør som meg, send Hansen et vennligsinnet råd fra en engasjert borger. Trekk deg nå Bjarne Håkon, Stortinget trenger ikke flere konservative sosialdemokrater.

Erna, umenneskelig og kynisk!

UDI-”skandalen” har for alvor vist Erna som et kalkulatordronningen i kalkulator partiet. Erna har kalkulert  med mennesker i nøds liv mot håpet om billige mørkeblå velgere.

Jern-Erna liker hun å bli kalt. Jern er som kjent kalt og hardt. Ernas vei til toppen av norsk politikk ble bygget på umenneskelige byggesteiner som å ville sparke beina under de innvandrerne hun ikke  fikk returnert, ved å ville trekke tilbake alle sosiale ytelser og arbeidstillatelser. Eller sagt på en annen måte ble de etterlat til den sikre sultedød eller kriminalitet. Heldigvis satt Venstre og Krf i regjering og fikk fjernet de verste effektene av Ernas politikk.

UDI ”skandalen” er mest en skandale i hvor inhuman man kan bli på jakt etter de litt mer mørkebrune blant velgermassen. Leser man granskingsrapporten fra Graver utvalget er det en ting som slår en. Hver eneste gang fagmyndighetene rapporterte om behovet for å større menneskelig hensyn og mer liberal praksis, så svarte Erna konsekvent nei.

Mange kommentatorer og Erna selv har pekt på at Høyre har et kommunikasjons problem. Partiet har virket mer opptatt av systemer og penger en mennesker. Kanskje problemet ikke er kommunikasjonen, men hva som skal kommuniseres? For selv ikke Høyres godt betalte kommunikasjonsrådgivere har klart å lure det norske folk til å tro at Erna bryr seg om disse enkeltmenneskene. Erna har blitt en kynisk forsvarer av et hjerterått system.

Jeg ønsker meg en human asyl og flyktninger politikk. Det er en skam at verdens heldigste folkeslag ikke tør å vise større rauset ovenfor mennesker med  helt legetime ønsker om en litt bedre fremtid for seg å sine.

Det blir enda mer sørgelig når Bjarne Håkon Hansen henger seg på med sin "Kafka-rapport".
Hansens utvalgsrapport er slik som jussprofessor Johan Giertse i dag skriver i sitt brev til Stortinget både en kraftig krenkelse av grunnleggende personvern prinsipper og av omdiskutert juridisk verdi, et dokument bestilt for å starte Hansens eget korstog mot restene av Trygve Nordbys liberale og humane asylpraksis der mennesket skulle stå i sentrum.

Nei,  problemet med forrige regjering var ikke forvaltningspraksisen til Nordby, det var Ernas hjerterå politikk, men dessverre ser det ikke ut som om regjeringa tør  å ta sine egne løfter fra valgkampen på alvor; å  føre en ny politikk for en ny kurs!

hits