Hjelp Hanssen ut av Stortinget!

Bjarne Håkon Hanssen er i følge NTB i tankeboksen om gjenvalg til Stortinget. Jeg håper du som leser av denne blogg vil sende mannen en e-post med ditt råd.

Her er fire gode  grunner til at Hansen bør rådes til å bli fylkesmann i Nord-Trøndelag (eller aller helst bør vi sende han til ut av landet, eksempelvis til Kabul som ambassadør).

1) Innvandringsregimet. Hanssen turte ikke utfordre Frps definisjonsmakt og holdt døren lukket for arbeidsinnvandrere utenfor EU på sin vakt i Arbeids og "inkluderingsdepartementet". Dårlig for Norge, dårlig for immigrantene og dårlig for familiene og landet som de reiser i fra.

2) Afghanske flyktninger som blir sendt tilbake til Kabul, selv etter de er filmet med kristne kors og sendt på Afghansk TV. Som om de som flyktet fra Afghanistan ikke allerede var upopulære hos Taliban. Det er et stort paradoks at vi sender folk tilbake til en krigsone som vi selv samtidig sender soldater til, nettopp fordi landet ikke er fredelig.

3) NTNU forskeren Nadejda Sokolova som ble kastet ut av Hanssen.

4) Teltleir til asylsøkere. Nei, ikke i Afrika, i Norge. En skam for en Norge, en historisk mangel på grunnlegende humanisme.

Så kunne man selvfølgelig nevnt AFP-millionene til LO-medlemmene, NAV-reformen og helsekøene han nå bestyrer.

Så gjør som meg, send Hansen et vennligsinnet råd fra en engasjert borger. Trekk deg nå Bjarne Håkon, Stortinget trenger ikke flere konservative sosialdemokrater.
hits